Sunday, January 11, 2015

Fra Rødde til Breckenridge

Endelig var ventetiden over. Klokka 02:30 ruller bussen inn på tunet på Rødde folkehøgskole. Alle har pakket og er klare for avreise. noen har sovet noen timer, mens andre har sittet oppe og ventet. 03:00 kjører bussen mot værnes. Det ble litt venting for å få sjekket inn alt utstyret, men kl 06:15 lettet flyet med retning Amsterdam. Etter ca 3 timer ankom vi Amsterdam. Vi hadde ikke mer enn at vi måtte gå rett til gaten. Fra Amsterdam fløy vi til Minneapolis. En flytur på 9 timer. Her ble det mye film, musikk og litt soving på noen. Etter en lang men behagelig flytur ankom vi Minneapolis, her hadde vi 1t og 45 min til neste fly gikk. Først måtte vi stå i kø for første pass kontroll. Dette tok ca 1t og 30 min. For deretter å hente ut bagasjen, gå igjennom en ny sikkerhetskontroll, sjekke inn bagasje, ny sikkerhetskontroll og gå til gate som 5min med løping unna. Dette gjorde at det ble vanskelig å rekke flyet, men med god hjelp fra flyplassen og flyselskap fikk vi holdt igjen flyet i 30 min før vi var i luften. Litt action men alle ved godt mot. 2t og 30 min senere landet vi endelig i Denver. Vi kom oss til bagasjebåndet og fikk ut alle bager med klær. Spesialbagasjen tok litt lengre tid, og etter mye frem og tilbake fant vi ut at en ikke hadde kommet med det flyet vi satt på fra Minneapolis. 28 meget sultene og trøtte gutter stod da og lurte på hva som skjedde.. Blir det bakken i morra? Når kommer bagasjen? Jeg er sulten.. Vi bestemte oss for å vente på neste fly som kom 2 timer senere med bagasjen vår. I mellomtiden da ble det Burger king, Taco Bell og Panda express. Noe vi alle syntes var veldig greit.
Endelig kom bagasjen og vi kom oss på bussen mot Breckenridge. Etter 3 timer inkludert et lite butikkstopp, ankom vi endelig det breømte huset i Breckenridge.
På nærmere 3500 meter over havet, et hus med soveplasser til alle 28, biljardbord, jacuzzi og mye sitteplasser så alle kunne slappe av. Klokka 23:00 lokal tid er vi fremme. 07:00 norsk tid. 28 timer siden vi dro fra Rødde. Alle får utdelt rom og går mer eller mindre som noen zombier å legger seg. Etter en etterlengtet seng, dyne og pute blir det fort stille i 71 New England Drive, Breckenridge.

                                                   Sverre kjenner på det å reise i 28 timer.


Steinar og Jørgen er klare for å ta buss til Breckenridge.

No comments:

Post a Comment